Efterårsudstilling 2., 3. og 4. september 2011

 

2-4. september 

Efterårsudstilling i PRI-DANA Elektronik's flotte foyen, Odinsvej 2, 8722 Hedensted.

Igen i år har vi været heldige at finde nogle spændende og smukke rammer for vores efterårsudstilling med både malerier og skulpturer.

Åbningstider:
Fredag d. 2. sep. 2011, kl. 19.00-21.00 Fernisering for medlemmer.
Lørdag d. 3. sep. 2011, kl. 11.00-16.00 Åben for alle.
Søndag d. 4. sep. 2011, kl. 11.00-16.00 Åben for alle.

Gratis adgang!
Kaffe og kage, øl, vand og vin kan købes.

Lodtrækning om et af kunstværkerne!
Søndag kl. 15.00 foretages en medlemslodtrækning om et af kunstværkerne.

Følgende kunstnere deltager:

Vike Pedersen, malerier og serigrafi
www.omega75.dk

Eva Andersen, malerier
www.eva-andersen.dk
Efter mange år som fuldtidsarbejdende selvstændig tandlæge har jeg nu fået tid til at hellige mig maleriet.
Farver har altid været en fascination for mig siden jeg var ganske lille.
Jeg er autodidakt billedkunstner med mange kurser i baglommen.
Mine motiver er blomster og landskaber og jeg elsker den dybe koncentration jeg oplever ved maleriet.
Udstillinger: Helligåndshuset I Randers, Danske Bank Rønde, Politistationen Ebeltoft, Kunst på kajen Ebeltoft, Skæring Kirke, Grenå Rådhus, Tidens Kunst Års, Art House of Djursland.

Knud Erik Jensen, malerier
www.eva-andersen.dk 
Jeg er selvlært men har lejligvis fået undervisning og udstillet i udlandet (Australien) såvel som herhjemme. Maritime motiver har min største interesse da jeg grundet min fortid som officer i handelsflåden har haft rig lejlighed til at studere hav og himmel under alle omskiftelige forhold.Landskaber,
bybilleder og abstrakt finder jeg også spændende at male.
Jeg har udstillet i Aalborg Kultur og Kongrescenter, Grenaa Rådhus, Skæring kirke, Ebeltoft gl. politigård, Aars Messehal, samt i restauranter, banker og privat.

Pia Skogberg, Malerier og skulptur
www.piaskogberg.dk 
Jeg er svensk og bor siden 1985 i Thy, Danmark. Som billedkunstner er jeg autodidakt, og den daglige iagttagelse af mennesker, natur og dyr, giver den nødvendige træning i at holde det tegnede streg ved live. Mit kunstneriske arbejde dækker forskellige områder og teknikker, afhængig af hvilket udtryk og budskab jeg søger. Jeg arbejder med grafik, malerier, tegning, skulptur (bronze), objekter og installationer (socialrelaterede kunstprojekter) samt land-art. Siden 2000 har jeg deltaget i arbejdet med at planlægge og gennemføre kunstsymposium med forskellige tema på Kirsten Kjærs Museum, grafik, bronze, skulpturer i landskabets rum og land-art. Se også www.landartssymposium.dk og www.kkmuseum.dk   

Ulla von Wowern, malerier
www.ullavonwowern.dk
Jeg har beskæftiget mig med maleriet i mange år, dog mere målrettet efter at jeg frekventerede Kunsthøjskolen i en periode i 1986. I øvrigt har det været en fordel for mig at have en kunstnerbror, Kurt von Wowern. Jeg har været med i kunstnergruppen Møllen siden etableringen af "De åbne værksteder", Møllen, Jelling i 1991. Der viste jeg for første gang mine malerier offentligt, og jeg har siden haft mit værksted i Møllen sammen med 11 andre kunstnere og kunsthåndværkere. Jeg arbejder alsidigt og eksperimenterende med mine malerier. Jeg er inspireret af naturen og mennesker i ind- og udland. I mit motivvalg indgår ofte voksne og børn i relation til fællesskab og glæde, hvor nærhed, omsorg og varme understreges af farvevalget. Min udtryksform af naturoplevelser er med koloristisk glød, hvor specielt lyset er en vigtig bestanddel. Sideløbende med aktiviteterne i Møllen har jeg udstillet rundt i hele landet samt i udlandet.

 


 • Vike Pedersen


 • Vike Pedersen


 • Vike Pedersen


 • Eva Andersen


 • Eva Andersen


 • Eva Andersen


 • Knud Erik Jensen


 • Knud Erik Jensen


 • Knud Erik Jensen


 • Pia Skogberg


 • Pia Skogberg


 • Pia Skogberg


 • Ulla von Wowern


 • Ulla von Wowern


 • Ulla von Wowern