Forår for kunsten

Hvilke kunstværker gemmer sig på borgmesterens kontor og andre kringelkroge i kommunen?

Det vil kunstforeningen "Afkørsel 58" vise med foreningens første kunstudstilling. En forårsudstilling, der åbner lørdag den 13. marts med en fernisering kl. 13-17 i de smukke lokaler på døvehøjskolen Castbjerggård i Urlev.

Udstillingen vil omfatte en række af de kunstværker, der udsmykker forskellige kommunale bygningen såsom rådhuset, lokale skoler, plejehjem med mere. Det er en varieret samling af især malerier og tegninger, hvor en del er lavet af kendte, professionelle kunstnere.

Kunstforeningen har blandt andet lånt nogle af de billeder, der hænger på borgmester Jørn Juhl Nielsens kontor, og borgmesteren vil derfor åbne udstillingen ved at fortælle lidt om de billeder han ser på hver dag.

Ud over de kommunale kunstværker vil der også blive lejlighed til at se noget af den kunst, som Castbjerggård selv har hængende.

Udstillingen er åben lørdag den 13. marts fra klokken 13 til 17 og søndag den 14. marts fra klokken 11 til 15.
Lørdag indledes udstillingen med indslag af borgmester Jørn Juhl Nielsen, chefen for centralforvaltningen Johan Stadil Petersen og den lokale kunstner Karen Ozmec.
Søndag bliver der lejlighed til at høre musikeren Uffe Kristensen fra Ørum spille.

For medlemmer af Kunstforeningen "Afkørsel 58" er der gratis adgang, mens andre skal betale 25 kroner i éntre.
Dog er udstillingen gratis for børn under 15 år.
Det vil være muligt at melde sig ind i kunstforeningen før og under udstillingen.

Der vil være mulighed for at købe kaffe, kage og drikkevarer.

Det har været et hestearbejde at få kunstforeningen løbet i gang, så vi glæder os til at se jer allesammen til udstillingen.

P.S.: Girokort til kontigentbetaling vil blive sendt ud snarest muligt!