Formandens seneste orienteringsbrev - julen 2016:

 

Kære Medlemmer af Kunstforeningen Afkørsel 58 !

” Der er fejl i vores datomærkning, det er vinter men ser ud som vår !.....frit citeret efter en af sangene fra Jul på Slottet, den mest poetiske julekalender, der er lavet i min tid.

Ikke desto mindre fortæller kalenderen mig, at det nu er LillejuleAften og at alt derfor er pakket og klar til aflevering. Hist og pist.

Kun juleposten bliver i år til nytårspost, men I skal ikke snydes for en julehilsen i rette tid.

Vi har haft et aktivt år i kunstforeningen i fint samarbejde med kunstforeningen Progres, og vi er i begge bestyrelser glade for at vi via samarbejdet kan tilbyde rigtig mange gode arrangementer til vore medlemmer.

Senest havde vi en sjov og spændende tur til værktøjsfirmaet Würth i Kolding, der i deres Kulturforum viste en omfattende udstilling med værker af Karl Hurm, en tysk kunstner, de færreste danskere kendte noget til før denne udstilling. Würth er et sted vi holder øje med for der er store planer om bl.a. udstilling af Robert Jacobsens skulpturer sammen med forskellige malere.

Det årlige julehyggearrangement på Cerescenteret i Horsens, afholdt af Progres, blev en fin aften med spændende oplæg af kunstneren Vibeke Nørgaard Rønsbo fra Odder. Hun er en meget alsidig kunstner som mange af jer har set, da det var hende, der lavede den store flaskepost, der lå og vuggede i bølgerne et år ved Sculpture by the Sea. En kuffertskulptur så vi på en aftenvandring i Give et år og nu er der lejlighed til at se nye ting af hende på Odder Museum et par måneder endnu. Jeg skal bestemt en tur derop og tror, det kan anbefales.

Det næste der sker i vores forening er vores generalforsamling, der afholdes på Kastaniehøj i Hedensted torsdag d. 2. februar 2017. Vi håber at se rigtig mange af jer til en hyggelig aften med lidt quiz, god mad, udlodning af værker og så alt det, der bare SKAL være ved en generalforsamling. I får en indkaldelse straks i det nye år.

Vi har også lyst til at invitere jer med til ARoS søndag d. 12. februar 2017, for I bør alle have lejlighed til at se Joana Vasconcelos’ helt specielle og fantastiske værker. Og den sene Willumsen. I får en indbydelse senere.

Vi går ind i et bugnende kunstår, Aarhus 2017; det venter jeg mig meget af. 

Glædelig jul og Godt nytår til jer alle ønsker

Vibe

 

Tidligere orienteringsbreve

Nr. X - juni 2016
Nr. IX - marts 2016
Nr. VIII - julen 2015
Nr._VII - oktober 2015
Nr. VI - juni 2015
Nr. V - januar 2015
Nr. IV - oktober 2014
Nr. III - september 2013
Nr. II - juni 2013
Nr. I - maj 2013